Fra 1. oktober 2022 ble Norsk Hyttelag en del av Norges Hytteforbund.

Dette er Norges Hytteforbund

Norges Hytteforbund  (NHF) har siden etableringen i 1971 arbeidet med hyttepolitiske saker og har vært en viktig høringsinstans i saker relatert til hytter fra myndighetenes side. Vi representerer over 370 medlemsforeninger og 35ooo medlemmer. Av disse er 6000 personlige medlemmer. Dette gir oss betydelig innflytelse i diskusjoner med offentlige instanser. NHF er landsdekkende og har medlemmer over fra sør til nord.

Våre medlemmer får tilgang til en omfattende samling av kontraktsmaler, vedtekter, rådgivning, sjekklister og veiledninger ved å kontakte oss direkte.

I tillegg tilbyr vi våre medlemmer gratis juridisk rådgivning gjennom våre advokatkontorer, som hvert år håndterer hundrevis av relevante saker.

Vårt medlemsblad, Hytteeieren, utgis fire ganger årlig og distribueres til alle individuelle medlemmer samt kontaktpersoner i velforeninger. Bladet er fylt med nyheter, artikler om hyttepolitikk, medlemsinnlegg og annet relevant innhold for hytteentusiaster. Har du forslag til innhold eller temaer for kommende utgaver, er vi svært åpne for innspill.

Vi har også utarbeidet en digital brosjyre som gir en oversikt over hva Norges Hytteforbund står for og tilbyr. Brosjyren er tilgjengelig her.

Ved hjelp av vårt medlemsblad og nettsted ønsker vi å spre viktig informasjon til våre medlemmer over hele landet.

Følg oss også på Facebook, der vi deler aktuelle saker og svarer på spørsmål fra våre følgere så raskt som mulig.

Norges Hytteforbund tilbyr to typer medlemskap:

  1. Individuelle medlemmer: Som individuelt medlem får du tilgang til våre spesialiserte rådgivningstjenester som er skreddersydd for dine unike behov.
  2. Medlemskap for Vel-/Hytteeierforeninger: Her tilpasser vi rådgivningstjenestene til de kollektive behovene som velforeningene måtte ha. Det er vanlig at våre medlemmer er registrert både som individuelle medlemmer og gjennom en forening.

magnifiercrosschevron-down