Norsk Hyttelag og Norges Hytteforbund er fra 1. oktober samlet under samme paraply.

Medlemsblad

Medlemsbladet vårt, Hytteeieren gis ut flere ganger i året og blir sendt til alle våre medlemmer. Fra 1 oktober har samtlige medlemmer av Norsk Hyttelag også tilgang til denne siden.

Bladet inneholder nyheter, hyttepolitiske saker, medlemsartikler og annet hyttestoff av allmenn interesse. Har du forslag til saker vi bør ha med i neste utgave, vil vi gjerne at du gir oss beskjed her.

Det er kun medlemmer som har tilgang til det digitale utgaver av Hytteeieren og tidligere utgaver av Hytteeieren som ble utgitt av Norsk Hyttelag. Er du medlem kan du logge inn nedenfor. Som brukernavn fungerer din e-postadresse og medlemsnummer.

Forbeholdt medlemmer av Norges Hytteforbund. Fra 1 oktober har samtlige medlemmer av Norsk Hyttelag også tilgang til denne siden.
OBS! Er du registrert som medlem kan du bruke din e-postadresse eller medlemsnummer som brukernavn. Har du glemt passordet kan du be om nytt fra systemet. Følg med i innboksen din. Enkelte ganger kan slike mail bli stanset av spamfilter, så sjekk i spammappen. Send en melding til norges@hytteforbund.no
om du står fast.
Bli medlem
Glemt passord?
Glemt passord?
magnifiercrosschevron-down