Fra 1. oktober 2022 ble Norsk Hyttelag en del av Norges Hytteforbund.
mai
7
2024

Verdens mest kjente LEGO ® kunstutstilling til Hadeland Glassverk

Utstillingen Art of the Brick som har kommet inn på CNNs liste over "Må-se"-utstillinger, kommer til Hadeland Glassverk. Utstillingen tar deg med inn i en livlig og fargerik verden med nærmere 100 kunstverk som begeistrer både voksne og barn.

Tekst: Hadeland Glassverk 

Kort om utstillingen 
Utstillingen har turnert i over 100 byer i 24 land og endelig kommer utstillingen Art of the Brick til Norge og Hadeland Glassverk. Det er aller første gang utstillingen er i Norge og dette vil bli en stor publikumsattraksjon. Utstillingen tar deg med inn i en livlig og fargerik verden. Kunstneren har brukt mer enn en million Legoklosser og har skapt over 100 verk som begeistrer både voksne og barn. 

Utstillingen åpner 11. mai og varer frem til 15. september. Som medlem i Norges Hytteforbund får du 15 % rabatt på billetter som selges gjennom Ticketmaster med rabattkode PART15 eller i døren på Hadeland Glassverk.  

Verdens mest kjente LEGO ® kunstutstilling 
Samlingen inkluderer mange nye skulpturer i tillegg til fortolkede versjoner av noen av verdens mest berømte kunstverk, som Michelangelos David, Van Goghs Starry Night og Da Vincis Mona Lisa. Blant undrene vil du også finne en innovativ, multimediasamling av LEGO-fotografier produsert i samarbeid med den prisbelønte fotografen Dean West. Ikke gå glipp av denne spennende utstillingen sett av over 10 millioner mennesker over hele verden! 

Slipp kreativiteten løs! 
La deg inspirere på utstillingen og utforsk Hadeland Glassverk sitt leke- og byggeområde for å lage dine egne LEGO-skulpturer! Du finner også en flott gavebutikk med eksklusive LEGO-varer. 

Som medlem i kundeklubben får du 15% rabatt på alle ordinære varer* ved fremvisning av gyldig medlemsbevis.

Medlemmer i kundeklubben får 15% rabatt på billetter til verdens mest kjente LEGO ® kunstutstilling, Art of the Brick ved å oppgi Part15 på TicketMaster eller ved å fremvise gyldig medlemsbevis på Hadeland Glassverk.

Utstillingen holder åpent alle dager i perioden 11. mai-15. september 

Åpningstider

11.mai-21. juni 
Mandag-fredag: 10-16 

Lørdag-søndag: 11-17 
22. juni-11. august 

Mandag-søndag: 10-18 
12. august-15. september 

Mandag-fredag: 10-16 
Lørdag-søndag: 11-17 

Varighet for besøket: Du kan beregne å bruke ca. 60 minutter inne i utstillingen. 

Del artikkel

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å kommentere
magnifiercrosschevron-down