Fra 1. oktober 2022 ble Norsk Hyttelag en del av Norges Hytteforbund.
jun
21
2024

Velkommen til Thorbjørnrud Hotell

Velkommen til Thorbjørnrud Hotell, et unikt tilfluktssted ved Randsfjordens sørlige ende. 15% rabatt medlemmer av NHF inkl. overnatting m/ frokost i hele juli!
Med røtter tilbake til 1300-tallet, kombinerer vi historisk sjarm med moderne komfort for å skape en uforglemmelig opplevelse. Vår idylliske beliggenhet ved vannet, omgitt av kulturelle skatter som Hadeland Glassverk og Kistefos museum, tilbyr en perfekt ramme for både avslapning og inspirerende utflukter.

Hos oss står lokal matkultur og personlig service i sentrum. Vi er stolte av vår egen vingård med over 6000 planter, vårt eget ølbryggeri og muligheten for glamping i vår vakre hage. Thorbjørnrud Hotell er også miljøfyrtårnsertifisert, noe som reflekterer vårt engasjement for bærekraft og miljøvennlighet.

Bare én times kjøretur fra Oslo og en rask 45-minutters kjøretur fra Gardermoen, er vi lett tilgjengelige. Hotellet har 82 komfortable rom og kapasitet til å huse opptil 164 gjester, med en rekke eksklusive fasiliteter og opplevelser som venter på å bli utforsket.
Velkommen til hjertet av Norge – velkommen til Thorbjørnrud Hotell.

Del artikkel

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å kommentere
magnifiercrosschevron-down