Fra 1. oktober 2022 ble Norsk Hyttelag en del av Norges Hytteforbund.
nov
30
2023

Førjulstilbud på sikkerhetspakke

Til medlemmer av Norges Hytteforbund tilbyr nå Intin en startpakke for smart sikkerhet på hytta. Det blir mer og mer vanlig med et fokus på sikkerhet, og dette er kanskje den perfekte julegaven til en hytteeier? Litt info om sikkerhetspakken kan leses om under bildet.

Ivareta dine verdier

Med smarte komponenter får du en helt ny trygghet og oversikt på hytta.

Intin sikkerhetspakke er starten på et mer bekymringsfritt liv. Denne kan varsle deg om vannlekkasje, innbrudd, temperatur og med et kamera som du kan fjernstyre har du full kontroll.

Øk sikkerheten med et kamera som oppdaterer deg på hendelser rundt hytta.  Få sanntidstemperatur rett på mobilen. En smart vannsensor gir deg umiddelbart varsler om vannlekkasje. Dør- og vindussensoren gir status på om døren eller vinduet er åpent eller lukket og om status endrer seg. Så kan du kontakte en hyttenabo, politiet eller brannvesenet dersom det er noe som må undersøkes nærmere.

Aqara G3 Camera Hub

Camera Hub G3 er abonnementsfri smarthushub og sikkerhetskamera i ett. Ekstra smart med lokal ansikts- og bevegelsesgjenkjenning. Koble til opptil 128 Aqara-sensorer og kontrollere.

Aqara Temperature and Humidity Sensor T1

Temperatur- og fuktighetssensoren gir deg sanntidsinformasjon om temperatur, fuktighet og trykk. 2 års batterilevetid, skybasert datalogging og justerbare varsler.

Aqara Water Leak Sensor T1

Aqara Vannlekkasjesensor T1: Ditt forsvar mot uventet vannskade. Få umiddelbare varsler om lekkasje gjennom appen. Vannlekkasjesensoren er pålitelig og enkel å plassere.

Aqara Door and Window Sensor T1

Aqara Door and Window Sensor T1 gir deg full kontroll på om dører eller vinduer er åpne eller lukket. Motta sikkerhetsvarsler og utløs automatiseringer. Den fungerer sømløst med forskjellige enheter og kan enkelt kobles til populære plattformer.

Plug and play:

Koble alle produktene sammen i Aqara G3 Kamerahub og få full kontroll gjennom Aqara-appen. Fungerer like godt med mobilt bredbånd med 4G eller 5G som vanlig bredbånd.

For mer info og bestilling send en mail til ordre@intin.no

Del artikkel

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å kommentere
magnifiercrosschevron-down