Fra 1. oktober 2022 ble Norsk Hyttelag en del av Norges Hytteforbund.
nov
27
2023

Julebesøk til Hadeland Glassverk

Førjulstiden på Hadeland Glassverk er tradisjonsrik tid og en selvskreven destinasjon for veldig mange i løpet av november og desember. Her overlates ingenting til tilfeldighetene for å få den ekte julestemningen.

Juleperioden på glassverket er for lengst i gang og startet med den tradisjonelle lysfesten allerede 28. oktober. I år kan du oppleve det største julemarkedet noensinne som kommer i tillegg til et stort utvalg butikker og et innholdsrikt juleprogram.

På Hadeland Glassverk kan du oppleve julestemning hver eneste dag, syv dager i uken. Hver helg kan man både kjøre kanefart rundt i den rødmalte glassverkslandsbyen og møte julenissen og de søte nissebarna. Og det er selvfølgelig også mulighet for å blåse sin egen julekule i Glasshytta. Mange reiser til Hadeland Glassverk i ens ærend for å gjøre nettopp dette i julen. Det er forståelig,  for hva er det vel hyggeligere å pynte juletreet med, enn en julekule man har blåst helt selv?

I hele november og desember tilbys også frittstående julearrangementer, som juleteatre og julekonserter. Målet er at du hver helg kan besøke Hadeland Glassverk, og hele tiden kunne oppleve noe nytt og spennende.

Det er også verdt å nevne at Anne Lindmo kommer på besøk med foredraget sitt «Min tur» den 19. november. Søndag 3. desember kommer Christel Alsos og holder julekonserten "I den kalde vinter". Billetter kjøpes på Ticketmaster.

Gjennom hele sommeren har Hadeland Glassverk hatt et godt samarbeid med Øisteins Blyant, til stor glede for de yngste. Han har flyttet hele livsverket sitt til «ArtLab», og bygget om hele lokalet til et fantasilokale uten sidestykke! Her kan barna leke rundt mellom Øisteins pappkreasjoner og lage sine egne prosjekter. I julen inviteres det til både juleverksted og juleshow med Øisteins Julebyant!

I tillegg til alle aktivitetene, finner du alle butikkene. Mange legger turen til Hadeland Glassverk nettopp for julegaveshoppingen. Et enormt julemarked og 10 butikker med alt fra glassprodukter og belysning, til porselen, kjøkkenutstyr, klær og sko, interiør og spennende mat og drikke gjør det lett å finne både julegavene og pynten til hus og hytte.  

Visste du forresten at her finner du en 1 000 kvm. belysningsbutikk der alle lampene Hadeland Glassverk lager er utstilt? Du får også kostnadsfri hjelp til å planlegge belysning til nettopp ditt hjem eller hytte. Et lite tips er at du også finner et stort utvalg 2. sorterings lamper til 35% rabatt. Det får du kun på Hadeland Glassverk

På Hadeland Glassverk finner du ikke mindre enn fire hyggelige spisesteder som byr på smaksopplevelser for de fleste ganer. Enten du ønsker deg  rykende fersk bakst, en tradisjonsrik juletallerken,  den beste italienske pizzaen du kan tenke deg – eller noe midt i mellom – har vi noe for deg

Del artikkel

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å kommentere
magnifiercrosschevron-down