Fra 1. oktober 2022 ble Norsk Hyttelag en del av Norges Hytteforbund.
jun
20
2023

If tilbyr en måned gratis hytteforsikring

If tilbyr en måned gratis hytteforsikring

Norges Hytteforbund har inngått en samarbeidsavtale for levering av forsikring av fritidsboliger til våre medlemmer. Som medlem hos NHF vil du nyte godt av avtalen vi har fremforhandlet. For nye kunder av IF får du 30 dager gratis forsikring. Det sitter 300 rådgivere fordelt over hele Norge klare til å hjelpe deg.
Ring 21 49 24 00.

Rådgivning skjer via telefon innen 24 timer

I tillegg vil du som medlem hos NHF kunne dra nytte av en rekke fagpersoner hos If som er klare til å svare deg på en rekke byggtekniske spørsmål. Har du spørsmål om oppussing eller byggtekniske spørsmål? Lurer du på noe i forbindelse med skadedyr? If er klar for å hjelpe deg. Rådgivning skjer via telefon innen 24 timer.
Ring 21 49 24 00.

Den eneste betingelsen for å få hjelp er at du er medlem av NHF.

Her er noen eksempler på spørsmålene vi besvarer i løpet av en dag:

  • Hva skyldes de rare lydene fra vannrørene?
  • Jeg er ikke fornøyd med utført arbeid av håndverker. Hvilke rettigheter har jeg?
  • Det har dukket opp maur på kjøkkenet vårt - hvordan skal jeg få fjernet dem?
  • Hvordan kan vi bli kvitt mus i veggen?
  • Det lukter mugg i kjelleren - hva skal jeg gjøre?
  • Jeg tror gulvvarmen på badet har sluttet å virke - må jeg ta opp hele gulvet og bytte kablene, eller kan det repareres på en annen måte?
  • Kan jeg reparere en sprekk i ytterveggen på huset selv?
  • Jeg har planer om å pusse opp huset. Har dere tips når jeg skal velge håndverkere?
  • Jeg skal pusse opp badet. Hva bør jeg passe på? Hva må gjøres av profesjonelle?
  • Hvilke regler må jeg forholde meg til hvis jeg skal pusse opp huset?

Den eneste betingelsen for å få hjelp er at du er medlem av NHF.

Del artikkel

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å kommentere
magnifiercrosschevron-down