Aktuelt

 • 5. juli 2018

  Møte med Finansdepartementet

  Norges Hytteforbund (NHF) hadde møte med den politiske ledelse i Finansdepartementet 20 juni der Trond Hagens skatteundersøkelse for eiendomsskatt i norske hyttekommuner ble fremlagt. Fra forbundet møtte Mathias B. Dannevig og Trond G. Hagen,  Vi har oppsummert møtets konklusjoner og Hytteforbundets politiske prioriteringer i brev til departementet den 28. juni som kan leses her.

 • 6. mars 2018

  Høring om nye strømtariffer – effektleie

  Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt ut forslag til endring i forskrift om kontroll av nettvirksomhet.

 • 21. februar 2018

  Overgang til bioparafin

  Med kanskje så mange som 100 000 parafinkaminer er det en stor andel norske hus og hytter som bekymrer seg for forbudet mot parafin som inntrer 1. januar 2020. Fritidsboliger som ikke er tilknyttet strømnettet er unntatt fra forbudet.

 • 20. februar 2018

  Strømsystemet i Norge

  Med disse lovendringene blir strøm/nettleie svinedyrt! (Utdrag av faksimile fra Nettavisen.no v/advokat Stensland)

 • 28. august 2017

  Kampanje igangsatt av Tomtefesteforbundet!

  Tomtefesteforbundet benytter nå anledningen før valget og gjør nå et massivt stunt mot politikerne i Tomtefestesaken.

 • 23. juni 2017

  Folkemuseet og Den norske turistforeningen dokumenterer hyttelivet

  De søker hyttebrukere som vil skrive sin fortelling om hva hytta betyr, hva man gjør og i det hele tatt «om hyttelivet». Trykk her for å finne mer info om skrivekonkurransen, og for å melde deg på!

 • 31. mai 2017

  TOMTEFESTELOVEN – EN LOV FÅ VÅGER «RØRE»!

  Mona Flemmen, styremedlem i Norges Hytteforbund, er klar i talen i en artikkel i næringspolitikk.no:

 • 30. mai 2017

  TOMTEFESTE FOR EI ANNAN TID

  Skrevet av Lene Vågslid, stortingsrepresentant, Justiskomiteen, for næringspolitikk.no. I 2015 endra Høgre og FrP regjeringa tomtefesteloven. Dei sytte for å auke festeavgifta til 2,5 % for om lag 170.000 festarar i landet. Dei sytte for at tomteeigar er sikra ei trygg og god avkastning på sine festetomter. Les hele artikkelen: Tomtefeste for ei annan tid

 • 30. mai 2017

  Feil i utsendelsen av purringer på medlemskontingenten for 2017!

  Det har skjedd en feil i våre datasystemer i forbindelse med utsendelsen av medlemskontingenter. Det har dessverre ført til at medlemmer som har meldt seg ut har fått tilsendt purring på medlemskontingenten. Vi beklager på det sterkeste det ekstra ubehaget dette har påført dere dette gjelder! Dersom du allerede har meldt fra om at du […]

 • 12. mai 2017

  Protokoll: Hyttetinget 2017

  Hyttetinget 2017 ble gjennomført 22. april kl. 13.00 på Olavsgaard, Skjetten. Flere saker ble tatt opp, blant annet valg av ny styreleder i NHF. Last ned eller les protokoll fra Hyttetinget 2017 her.