• 6. mars 2018

Høring om nye strømtariffer – effektleie

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt ut forslag til endring i forskrift om kontroll av nettvirksomhet.

• 21. februar 2018

Overgang til bioparafin

Med kanskje så mange som 100 000 parafinkaminer er det en stor andel norske hus og hytter som bekymrer seg for forbudet mot parafin som inntrer 1. januar 2020. Fritidsboliger som ikke er tilknyttet strømnettet er unntatt fra forbudet.

• 20. februar 2018

Strømsystemet i Norge

Med disse lovendringene blir strøm/nettleie svinedyrt! (Utdrag av faksimile fra Nettavisen.no v/advokat Stensland)

• 28. august 2017

Kampanje igangsatt av Tomtefesteforbundet!

Tomtefesteforbundet benytter nå anledningen før valget og gjør nå et massivt stunt mot politikerne i Tomtefestesaken.

• 23. juni 2017

Folkemuseet og Den norske turistforeningen dokumenterer hyttelivet

De søker hyttebrukere som vil skrive sin fortelling om hva hytta betyr, hva man gjør og i det hele tatt «om hyttelivet». Trykk her for å finne mer info om skrivekonkurransen, og for å melde deg på!

• 31. mai 2017

TOMTEFESTELOVEN – EN LOV FÅ VÅGER «RØRE»!

Mona Flemmen, styremedlem i Norges Hytteforbund, er klar i talen i en artikkel i næringspolitikk.no:

• 30. mai 2017

TOMTEFESTE FOR EI ANNAN TID

Skrevet av Lene Vågslid, stortingsrepresentant, Justiskomiteen, for næringspolitikk.no. I 2015 endra Høgre og FrP regjeringa tomtefesteloven. Dei sytte for å auke festeavgifta til 2,5 % for om lag 170.000 festarar i landet. Dei sytte for at tomteeigar er sikra ei trygg og god avkastning på sine festetomter. Les hele artikkelen: Tomtefeste for ei annan tid

• 30. mai 2017

Feil i utsendelsen av purringer på medlemskontingenten for 2017!

Det har skjedd en feil i våre datasystemer i forbindelse med utsendelsen av medlemskontingenter. Det har dessverre ført til at medlemmer som har meldt seg ut har fått tilsendt purring på medlemskontingenten. Vi beklager på det sterkeste det ekstra ubehaget dette har påført dere dette gjelder! Dersom du allerede har meldt fra om at du […]

• 12. mai 2017

Protokoll: Hyttetinget 2017

Hyttetinget 2017 ble gjennomført 22. april kl. 13.00 på Olavsgaard, Skjetten. Flere saker ble tatt opp, blant annet valg av ny styreleder i NHF. Last ned eller les protokoll fra Hyttetinget 2017 her.

• 20. april 2017

Agenda Hyttetinget 2017

Agenda til Hyttetinget 2017 er klar, og kan lastes ned her: Agenda-hyttetinget-2017. Vi ønsker alle medlemmer velkommen til Hyttetinget 2017 – lørdag 22. april,  kl 13:00 på Olavs gård hotell, Skedsmokorset. Vi er også på Hyttemessa som arrangeres på Hellerudsletta fredag til søndag. Kom gjerne til vår stand – vi står sammen med Gausdal Landhandleri.